Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Belén Cabanes a l’Auditori

En aquest sorprenent concert que oferirà la vilanovina, la guitarra com a instrument clàssic, el flamenc i les castanyoles juguen en tot moment fins a trobar un llenguatge contemporani ple de sensibilitat.

L’espectacle, que s’ha representat arreu d’Europa amb un èxit destacable, té un repertori que abarca des del renaixement fins a la música contemporània amb incursions en el món del flamenc.<br />Cabanes, que s’ha format com a ballarina i intèrpret de castanyoles al “Real Conservatorio de Danza de Madrid”, estarà acompanyada per Andreas María Germek a la guitarra.

El concert de Belén Cabanes té lloc diumenge, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Les entrades costen 13 euros.<br />  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: