Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Últims regals de Reis

Com bé indica un dels cartells penjats ahir en les portes dels establiments de la Vila "diumenge 4, obert. De les 11 del matí a les 2 del migdia. I de dos quarts de sis de la tarda a les 9 del vespre".

Durant aquestes hores, les portes de les botigues es van obrir. Era un bon moment perquè es poguessin fer les darreres compres abans no arribés el dia de Reis. I són a més les últimes hores dels preus actuals. Perquè passat Reis, dimecres, començaran oficialment les rebaixes. Per això aquest vespre just abans de tancar les persianes, els establiments deixaran a punt tots els productes rebaixats amb els cartells pertinents.
Mentre això no passi, les vendes seguien ahir un bon ritme. Es veia força moviment de convilatans a punts com aquests, al centre mateix de la Vila.

I un any més coincidint amb el darrer diumenge abans del 6 de gener ha tingut lloc el Mercat de Reis, que aquest any s’ha fet al llarg de la Rambla de Nostra Senyora. De parades n’hi ha hagut de tot tipus. S’han venut productes d’alimentació, d’altres d’higiene, peces de roba, accessoris i també fotografies amb motius festamajorencs i quadres pictòrics. <br />Un mercat de Reis que també va registrar una bona afluència de convilatans.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: