Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicien les obres de construcció de l’aparcament soterrat de l’Espirall

Amb els treballs previs de desviament de les canalitzacions de serveis afectats d’aigua, o electricitat, la setmana passada es va donar el tret de sortida als treballs de construcció de l’aparcament soterrat del barri de l’Espirall, a la plaça de Pau Casals.

 La setmana passada també es va signar l’acta de replanteig amb la presència de tècnics de l’Ajuntament, de l’empresa SABA i de l’empresa adjudicatària de les obres PROINOSA per la qual es dóna la conformitat de la viabilitat i la idoneïtat del projecte i la disposició dels terrenys afectats. De forma imminent està previst que l’empresa constructora procedeixi al tancament de la zona afectada per tal de poder iniciar l’excavació del terreny.<br />El projecte de l’aparcament, inclòs dins les actuacions derivades del projecte d’intervenció integral al barri de l’Espirall, ha de solucionar una de les problemàtiques més importants del barri, on hi ha uns 400 habitatges sense aparcament i hi ha un teixit comercial viu que necessita també l’existència d’un nombre important de places de rotació. Per al finançament de les obres, l’Ajuntament disposa de 2 milions d’euros provinents del plec de condicions per a la concessió dels aparcament de la rambla Sant Francesc i de l’Espirall. Per la seva banda, els ajuts derivats de la Llei de Barris al barri de l’Espirall també preveuen una aportació de 800.000 euros més per a la urbanització de la superfície de l’aparcament.<br />L’aparcament tindrà 155 places distribuïdes en dues plantes, i s’hi accediria pel carrer de l’Espirall. Segons el plec de condicions els treballs està previst que durin un any aproximadament.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: