Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reconeixement pels autors de l’Aviram a cel obert

Les escoles reben un reconeixement de l’Ajuntament per la seva implicació a la Fira del Gall.<br />

<br />La setmana passada els nens i nenes de les escoles de Vilafranca van passar pel saló de plens de l’ajuntament per rebre un esmorzar i un petit reconeixement per la seva implicació amb la fira del Gall. L’alcalde i el president del Patronat de Comerç i Turisme, a més d’altres regidors, els van agrair els seus dibuixos per l’exposició L’Aviram a cel obert que es va poder veure abans i durant la celebració de la fira. <br /><br />Aquest any, la novetat era que l’exposició dels dibuixos es va fer a la capella Sant Joan, on també es podien deixar escrits missatges per l’any nou.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: