Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Què és el Llibre-art?

El concepte del Llibre-art centra una de les conferència de la setmana cultural de l’Escola Municipal d’Art.<br />

<br />L’Arsenal celebra “la Setmana Arsenal”, cinc dies de conferències i activitats que tracten les diferents disciplines artístiques que es treballen al centre. La setmana Arsenal serveix per cloure el primer quadrimestre i per obrir les portes de l’escola de forma gratuïta a totes aquelles persones que estiguin interessades en la temàtica que es tracta, encara que no siguin alumnes del centre. <br />Una de les conferències tenia lloc dimarts sota el títol de LLIBRE-ART: TIPOLOGIES, ESTRUCTURES I NARRATIVES,  a càrrec de la Doctora Bibiana Crespo, professora de dibuix  de la  Facultat de Belles Arts Sant Jordi de la Universitat de Barcelona. La conferència tractava sobre el seu treball de recerca i investigació realitzat per a la Tesi Doctoral. El Llibre-Art és un nou híbrid, diferent a qualsevol dels seus antecedents, la identitat del qual està constantment re definint-se. <br /><br />La setmana Arsenal acaba avui i des de dilluns s’han fet tallers amb el tema global de la Bauhaus, i amb uns procediments i tècniques concrets de cada especialitat. El motiu és que l’Escola fa el viatge de curs a  Berlín, per visitar  l’Escola de Disseny Bauhaus a Dessau.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: