Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Masdeu pren possessió del càrrec de regidor d’ERC a Torrelles

Pere Masdeu és doncs el nou regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya a Torrelles de Foix en substitució de Ramon Gànzer.

El passat 8 de gener es va celebrar un ple extraordinari a Torrelles per tal que Pere Masdeu pogués prendre possessió de la seva acta de regidor en representació del partit independentista. Masdeu va fer un breu discurs en què va manifestar que prenia el relleu de Gànzer "amb totes les ganes de fer el treball que ell no ha pogut acabar".<br />El nou regidor republicà, que va jurar la constitució espanyola per imperatiu legal, va afirmar que és conscient de les dificultats econòmiques per les quals passen les arques municipals que fan difícil afrontar el dia a dia. Però per Masdeu, aquesta situació no és res més que un repte que ha d’ajudar a "potenciar la imaginació i buscar la manera de seguir oferint a tots els torrellencs i les torrellenques la il·lusió de tenir un poble estable i envejat per molts".

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: