Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Camp i Llibert Fortuny porten Mozart a l’Auditori

Dos grans noms del jazz català van ser aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca en el marc de les Festes de Sant Raimon.

 Manel Camp i Llibert Fortuny presentaven un nou espectacle, un duet a partir de la música de Mozart, revisant part de la seva obra i portant-la al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa i s’encreua amb idees més actuals respectant la idea inicial de l’autor.
Les versions jazzístiques que ofereixen Camp i Fortuny van des de la famosa Marxa Turca fins a la Petita Serenata Nocturna, passant per fragments de les òperes Les Noces de Figaro o La Flauta Màgica, sense oblidar la Simfonia en Sol menor o les Sonates per a piano, tot un seguit de peces prou conegudes per tothom que ajuden a seguir les variacions i improvisacions que els dos instrumentistes creen dalt l’escenari.<br />El concert de Camp i Fortuny va estar precedit per l’actuació del trio de guitarres de Xavi Díaz, que van oferir les seves peces de jazz en un format poc habitual.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: