Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirall a una exposició de la Llei de Barris

<br />S’inaugura a Barcelona l’exposició: “Per un barri digne. El Pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial”, en què apareix l’Espirall de Vilafranca.<br />

<br />El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya organitza una exposició sobre el desenvolupament de la Llei de Barris, en la qual hi ha presència, entre d’altres, del barri de l’Espirall de Vilafranca. Concretament, s’han inclòs a la mostra fotografies dels diferents projectes de Llei de Barris en marxa a Catalunya entre el 2004 i el 2008.<br /><br />L’exposició s’inaugurava divendres a la sala d’exposicions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, situat a la plaça Nova de Barcelona, on es podrà visitar fins al 28 de febrer de 2009. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va inaugurar la mostra que, a més de plasmar les realitzacions del programa de barris, vol ser un homenatge a totes les persones que, des del moviment veïnal i els ajuntaments de Catalunya, han lluitat per la millora dels barris i el progrés social.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: