Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades gastronòmiques del Pla repeteixen l’èxit de la primera edició

El Pla del Penedès tornava a celebrar aquest cap de setmana les Jornades gastronòmiques ‘Cuina i Celler’ dins les festes de Sant Sebastià.

La iniciativa es va engegar l’any passat per primer cop i l’èxit que va tenir va fer que els organitzadors tiressin endavant aquesta segona edició. Recordem que ‘Cuina i celler’ va ser una proposta del grup de teatre Llavor d’art per tal de potenciar la vida social del municipi i fomentar el coneixement de la cuina tradicional i dels vins i caves de la comarca.<br />Un dels actes centrals de les jornades va tenir lloc dissabte a la tarda amb la xerrada del gastrònom Francesc Murgadas. Murgades va parlar del què queda de l’anomenada cuina de l’àvia.<br /><br />Des de l’organització de les jornades van començar-les convençuts de la seva consolidació, donada la bona resposta de la gent del Pla i de la comarca. Òscar Martín, del grup Llavor d’art, ja pensava en la consolidació de ‘Cuina i celler’.<br /><br />En acabar la conferència de Francesc Murgades, hi va haver una degustació de plats casolans acompanyats dels vins adients. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: