Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal ofereix un altre curs els forfaits d’art

L’escola d’arts Arsenal ofereix un altre curs els forfaits d’arts en les quatre modalitats que imparteix el centre.<br />

Els forfaits són tallers de dues hores de durada per aprendre alguna de les quatre modalitats d’art que s’ensenyen a l’Escola Municipal d’Art de Vilafranca. Es poden adquirir forfaits per a diversos tallers: disseny gràfic, ceràmica, joieria, fotografia digital, autocad, dibuix de model o volum, per exemple. Aquesta iniciativa ja es va començar a impartir el curs passat amb força èxit perquè permet que qualsevol persona pugui aprendre una mica més d’aquest tipus d’arts pagant un preu força baix. La cap d’estudis de l’escola d’art Arsenal Fina Raventós, comentava el funcionament dels forfaits.<br /><br />El preu dels forfaits varia segons el nombre de tallers que s’adquireixin. De manera que, com més se’n compren, més barata surt cada unitat.<br /><br />Els forfaits són de caràcter personal i poden ser utilitzats per majors de 14 anys al taller de joieria i majors de 12 anys a la resta de tallers i especialitats. S’adquireixen a la secretaria del centre en paquets determinats de 4, 8, 16 o 32, segons les tarifes vigents i de manera prèvia al desenvolupament de l’activitat .<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: