Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos enceta un procés de participació per escollir com ha de ser la rotonda d’entrada

Avui es fa a Santa Margarida i els Monjos la primera reunió del procés de participació pública que ha organitzat l’Ajuntament per tal que la ciutadania pugui opinar i participar en la definició de l’ornamentació de la nova rotonda d’entrada als Monjos.

<br />Aquesta és la primera vegada que s’obre formalment un procés de participació d’aquestes característiques que pretén que la població pugui aportar propostes, idees i suggeriments que serveixin de base per la redacció del projecte esmentat.<br />La rotonda que s’està construint a l’entrada dels Monjos necessitarà una ornamentació que es decidirà mitjançant un procés de participació. La primera reunió tindrà lloc a les 8 del vespre a la Masia Mas Catarro i és oberta a tothom que vulgui dir-hi la seva.<br />Actualment existeix una proposta tècnica d’ornamentació de la rotonda però l’Ajuntament ha observat els suggeriments que han fet alguns veïns i per aquest motiu ha decidit obrir aquest procés que podrà donar el vist-i-plau a la proposta tècnica actual o fer-ne de noves d’acord amb la voluntat del grup de participants.<br />Dins d’aquest mes de gener, els Monjos encetarà també les primeres sessions per opinar i definir el Pla Local d’Habitatge. Les trobades es faran els dies 24 i 30 d’aquest mes. La primera tindrà lloc a la Masia Mas Catarro, als Monjos, a les 10 del matí; i la segona a l’espai Municipal Antistiana a les 7 de la tarda. Les reunions són obertes a entitats, col·lectius o qualsevol particular que vulgui opinar sobre el Pla.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: