Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala d’Estudi Sant Joan amplia els horaris

La Sala d’Estudi Sant Joan amplia de nou l’horari de funcionament durant el període d’exàmens universitaris d’hivern.<br />

<br />L’estiu passat, la Sala d’Estudi Sant Joan va obrir per primera vegada en horaris amplis, de dilluns a diumenge, durant el període d’exàmens de final de curs. El resultat va ser una gran acceptació amb més de 3.500 usos durant el mes de juny. Per això, ara, la sala d’estudi de la plaça de Sant Joan torna a ampliar el seu horari de funcionament coincidint amb l’inici del període d’exàmens de la majoria d’universitats catalanes corresponents al primer quadrimestre del curs actual.<br />Així, fins el divendres 13 de febrer, la sala d’estudi Sant Joan adapta de nou el seu horari per tal d’oferir un servei de suport a l’estudi principalment als estudiants universitaris. L’horari adaptat de funcionament és de dilluns a diumenge, de les 10 del matí fins a l’1 de la matinada, ininterrompudament. Un total de 15 hores diàries de funcionament durant el mes de gener i fins a mitjans de febrer. La Sala d’estudi Sant Joan forma part de la Xarxa Municipal de Sales d’Estudi de Vilafranca, juntament amb les sales d’estudi ubicades als IES Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals, i la del CEIP Pau Boada. El funcionament d’aquestes s’adequa al curs escolar tan d’universitaris com d’estudiants de secundària i cicles formatius, tot oferint un servei continuat de suport a l’estudi lliure del jove estudiant al llarg el curs.<br />La sala d’estudi Sant Joan disposa de connexió wi·fi gratuïta, 5 punts d’accés a Internet, un fons bibliogràfic de suport i màquines de cafè, aigua i refrescos.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: