Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PDD ja té nucli al Penedès

El nucli del Penedès de la Plataforma pel Dret a Decidir es presenta oficialment a Vilafranca.<br />

<br />El Via Fora! acollia dimarts la presentació oficial del nucli Penedès de la Plataforma pel Dret a Decidir. Aquesta plataforma va sortir de la manifestació del 18 de febrer de 2006 que va aplegar milers de persones sota el lema “Som una nació i tenim el dret a decidir”. Els objectius passen per recollir cada cop més adhesions, tant de nuclis territorials com d’entitats, i com diu el seu nom, per aconseguir que els ciutadans catalans puguin exercir el dret a decidir la independència.<br />A Vilafranca, la Plataforma pel Dret a Decidir ha fet diversos actes per donar-se a conèixer i, a finals del 2008, es va celebrar una reunió oberta per a les persones interessades en formar part del nucli territorial. Dimarts es presentava finalment aquest nucli, que començarà a treballar com la resta de grups que integren la plataforma. El seu president va ser a Vilafranca per presenciar la presentació del nucli Penedès. López destacava la bona resposta de ciutadans i entitats que s’ha anat recollint per tot el territori dels Països Catalans.<br /><br />La Plataforma es defineix com un espai plural, ampli i transversal de la societat civil catalana que lluita per avançar en el procés de construcció nacional. És una eina al servei dels Països Catalans que té l’objectiu de sensibilitzar, promoure i establir campanyes que permetin l’exercici del dret de decidir.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: