Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La joguina electrònica és el que més es ven per Reis

El dia de Reis és el més esperat de tot l’any per a la canalla. Tot i que, a vegades, ja han rebut regals del Tió o, fins i tot, del Pare Noël, saben que els grossos venen sempre la nit del dia 5 de gener de la mà de Ses Majestats els Reis d’Orient.

 A les botigues de joguines ho poden constatar perquè per la nit de Nadal venen productes més barats i més petits i, en canvi, per Reis, venen els grans regals. Entre ells, els que més triomfen aquest any són les joguines electròniques, com les consoles i els videojocs.
A les joguineries també constaten que, pel que fa als regals de Reis, la gent és molt previsora. Per a moltes coses es pot esperar a última hora però mai per aquests regals, ja que sovint s’esgoten ràpidament. L’Antònia Bonell, encarregada de Ca la Madrona, explicava que sí que hi ha previsió.

Aquest any, però, les vendes s’han endarrerit. Si bé normalment el gruix de vendes tenia lloc ja al mes de novembre, aquest 2008 s’han concentrat al desembre. Probablement a causa de la sensació de crisi econòmica.

Bonell també comentava l’èxit que tenen aquest any algunes consoles com les Play Station portables o la Wii i els videojocs que hi van vinculats.

Sembla que molta gent combina aquest tipus de regals amb joguines més educatives.

L’encarregada de Ca La Madrona apuntava, d’altra banda, que cada cop hi ha menys sexisme a l’hora de triar les joguines per als nens i nenes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: