Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Informar-se sobre l’acomiadament

L’advocat Guillem Mont Barceló inicia una cicle de conferències a l’Associació de Veïns de les Clotes parlant de l’acomiadament.<br />

<br />Guillem Mont Barceló és advocat i ahir a la tarda va oferir una conferència titulada “L’acomiadament en el treball” al local de l’Associació de Veïns de Les Clotes, a la Plaça de la Verema. La conferència va servir per repassar l’ordenament jurídic entorn a l’acomiadament. Evidentment es va parlar de l’actual situació de crisi econòmica i del fet que algunes empreses aprofiten aquesta conjuntura per fer fora part dels seus treballadors. En tot cas, l’advocat demanava prudència.<br /><br />Mont Barceló destacava que sobretot cal estar informat sobre el procés d’un acomiadament i més ara, en un moment tan conflictiu econòmicament i laboralment.<br />La conferència serveix per iniciar un cicle que tractarà temes d’actualitat a l’associació de veïns.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: