Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fòrum de debat pels joves del Pla

Des del Servei Jove del Pla del Penedès es convida a tots els nois i noies d’entre 12 i 30 anys a participar en un fòrum que es realitzarà dissabte de la setmana vinent.

<br />L’activitat començarà a les set de la tarda al Servei Jove i posteriorment es convocarà a tots els participants a un sopar. Després els diables del Pla faran una actuació i, acte seguit, la festa continuarà amb una discoteca mòbil. 

La participació en aquest fòrum és de caràcter gratuït, però cal inscriure’s prèviament al web <a href="http://www.dinamo.cat">www.dinamo.cat</a>, trucant al telèfon 628264481 o bé adreçant-se al local de joves durant les hores en què s’hi troba la dinamitzadora.

Els fòrums de joves són espais de diàleg per tal d’intercanviar inquietuds, debatre sobre els problemes que afecten als joves d’un mateix territori i buscar plegats solucions, alhora que augmenten la relació entre si.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: