Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds a València, Anglaterra i Mallorca

Els Castellers de Vilafranca actuaran al País Valencià, a Anglaterra i a Mallorca el proper mes de maig.<br />

<br />El mes de maig es preveu força intens pels Castellers de Vilafranca ja que la colla actuarà a Algemesí, al País Valencià, a la regió de Cumbria, al nord d’Anglaterra, i a Manacor, a l’illa de Mallorca.<br />El viatge a Algemesí serà el cap de setmana del 9 i el 10 de maig i el desplaçament serà en autocars. L’actuació serà el dissabte a la tarda en motiu de la trobada que organitzen les dues muixerangues i que se celebra des de fa deu anys. El viatge a Cumbria serà els dies 23, 24 i 25 i el desplaçament es farà en avió. Les actuacions estan previstes que siguin una cada dia en diferents llocs d’aquesta zona de llacs del nord d’Anglaterra en motiu d’un festival. Seria la primera ocasió que els verds visiten aquest país. Finalment, el viatge a Mallorca tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 i el desplaçament podria fer-se en avió o en vaixell. L’actuació està prevista que sigui al dissabte a la tarda a Manacor, conjuntament amb els Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca.<br />El primer dels viatges no presenta dificultats d’organització per la proximitat però, la presència als altres dos s’ha d’anar confirmant per tal de reservar els bitllets. Per conèixer si la resposta dels membres de la colla és positiva i per fer viable els viatges a Anglaterra i a Mallorca amb la compra dels bitllets d’avió, la Junta dels Castellers de Vilafranca fa una crida a tots els que vulguin formar part d’aquestes dues expedicions perquè omplin el formulari de sol·licitud creat per l’ocasió i que l’enviïn per correu electrònic a o el dipositin a la bústia de Cal Figarot abans del 6 de febrer.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: