Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos, de festa major

Els Monjos celebra la seva festa major d’hivern en honor a Sant Antoni.<br />

<br />Aquest cap de setmana, Santa Margarida i els Monjos ha estat de festa. Concretament, celebraven la seva festa major d’hivern, en honor a Sant Antoni. Els actes de la festa estaven organitzats en la seva majoria per la Societat Coral La Margaridoia i començaven divendres a la nit amb una gran traca d’inici de festes.<br />Continuaven a l’interior de la sala d’actes de la Societat amb el pregó de Magí Inglada, un dels membres històrics de la Societat La Margaridoia. Inglada va fer versar el seu pregó sobre la societat de la qual en forma part però també va parlar de l’associacionisme en general i del fenomen dels ateneus al territori català.<br /><br />El president de la Societat Coral La Margaridoia Josep Sendra destacava la llarga trajectòria d’Inglada i el fet que coneix a fons les entitats d’arreu de Catalunya.<br /><br />Durant tot el cap de setmana, s’han fet als Monjos balls, sopars i activitats infantils, a més de la missa en honor al patró d’hivern Sant Antoni Abat, que es feia diumenge al matí.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: