Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sopar de l’euro va reunir divendres a la nit més gent de la que s’esperava

Un dels actes tradicionals de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca és el sopar de l’euro que es fa cada any.

Divendres, més de 120 persones es van reunir al teatre municipal Cal Bolet per sopar pel mòdic preu d’un euro i col·laborar d’aquesta manera amb les festes d’hivern.<br />El sopar constava de pa amb tomàquet i embotits i és una manera ideal de fer front a la crisi, tal com comentava l’Isaac Sans des de la coordinadora de les festes de Sant Raimon 2009.
La coordinadora havia previst donar sopar a unes 120 persones, però van ser uns quants més els que s’hi van apuntar. Poc abans de començar, no estava clar que tothom pogués sopar. Després del sopar, la festa va continuar amb el concert de Bogarde i Hapax.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: