Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP afronta l’any 2009 amb el repte de continuar oferint serveis a les persones

Com cada any els representants del govern del consell comarcal han mantingut una trobada amb els mitjans de comunicació per tal de valorar l’any que tot just ha acabat i plantejar els reptes de futur immediats.<br />

El president, Francesc Olivella, destaca que en el darrer any s’ha fet molta feina i posava com a exemple el nombre de convenis subscrits amb diferents entitats i institucions.
D’altra banda el consell comarcal afronta l’any 2009 amb l’objectiu de continuar oferint serveis a la ciutadania. Tot i sabent que el pressupost estarà marcat també per la crisi.

Francesc Olivella recorda que el consell comarcal disposa d’una partida d’un milió 100 mil euros per polítiques d’ocupació.<br />Entre els projectes per aquest any hi ha el de mantenir el cofinançament del transport escolar no obligatori, o l’ampliació de les aules a l’escola de música de l’Alt Penedès. El vice-president, Jordi Girona, que a l’estiu assumirà la presidència en compliment del pacte de govern, valora de forma molt positiva el govern d’unitat, que ha donat com a fruit l’aprovació del Pla Director i que ha servit per treballar per la comarca sense partidismes.

Per la seva banda el conseller Jesús Salius, també ha assenyalat les partides dedicades a acció social, que representen un 50% del personal que disposa el Consell Comarcal i que s’ofereixen a tots els municipis de l’Alt Penedès, exceptuant Vilafranca. Ha destacat que caldrà continuar treballant per desplegar la Llei de Dependència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: