Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de les Dones proposa noves activitats

Concretament s’impartiran dos cursos titulats Gestió de les emocions en l’àmbit familiar i La gestió del conflicte, a càrrec de Víctor Paredes.

També es farà el segon mòdul del seminari On han estat les dones? Dedicat aquest cop a músiques i pintores, a càrrec d’Àngels Dalmau. Finalment, s’ofereixen cursos d’informàtica de diferents nivells al Centre de Vilafranca Virtual.<br />A més de la programació dels cursos i tallers també s’hi poden trobar altres activitats, entitats i grups que tenen la seva seu en el Casal de les Dones, i que inclouen dins dels seus objectius una important tasca de dinamització social i de participació ciutadana en la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes.<br />Per obtenir més informació us podeu adreçar al Casal de les Dones, plaça de la Verema, número 1, primer pis, o trucar al telèfon 93 890 32 18. també es pot consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.vilafranca.cat . Les places a les diferents activitats són limitades.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: