Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Disc fòrum sobre el Tibet

El disc fòrum “Tibet: música i imatges a l’exili” mostra el paisatge natural i humà del Tibet a la Biblioteca Torras i Bages.<br />

<br />L’entitat Suport Tibet va organitzar aquesta setmana una sessió de Disc Fòrum titulada “Tibet: música i imatges a l’exili”. La sessió tenia lloc a la Sala de revistes de la Biblioteca Torras i Bages i es tractava de veure una projecció d’imatges que recullen els paisatges naturals i humans del Tibet, a més del conflicte que es viu en aquesta zona des de fa molts anys. El president de Suport Tibet Albert Carrasco comentava que la intenció del Disc Fòrum era donar a conèixer la situació del Tibet sense caure en el victimisme.<br /><br />El documental conté imatges del Tibet i de l’Himalaia acompanyat de música d’artistes tibetans contemporanis.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: