Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recollida de sol.licituds per a 10 habitatges de protecció a La Girada

Aquests 10 habitatges de lloguer amb protecció oficial de règim general són promoguts per la cooperativa Celobert, a la rambla de la Generalitat, 51-53, al barri de la Girada.

<br />El període de presentació de sol·licituds serà des d’aquest divendres i fins al 13 de febrer i les persones interessades hauran de presentar la documentació a l’Oficina Local d’Habitatge, al carrer dels Banys, número 11, de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i de dilluns i dimecres, de 5 a 7 de la tarda.<br />Els requisits per accedir als habitatges de protecció oficial són estar empadronat a Vilafranca, amb una antiguitat continuada mínima de 3 anys; tenir uns ingressos econòmics anuals inferiors a 5,5 vegades l’IPREM i superiors a un 50% del preu del lloguer de l’habitatge. A més, el sol·licitant no pot ser propietari de cap altre habitatge.

Avui, la Cooperativa Celobert i la Societat Municipal d’Habitatge han signat un conveni de col·laboració per a la recollida d’aquestes sol·licituds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: