Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCV homenatja Buñuel amb una nova sessió del Cine Lab

Cine Club Vilafranca recorda el 25è aniversari de la mort de Luis Buñuel amb la projecció de "Belle toujours" de Manoel de Oliveira, una falsa continuació del clàssic de Buñuel.<br />

Cine Club Vilafranca vol recordar la figura de Luis Buñuel en el 25è aniversari de la seva mort dins d’una de les sessions del Cine Lab. Per aquest motiu, aquest dissabte a les 7 de la tarda, a l’Auditori de VINSEUM, es projectarà la pel·lícula "Belle tojours". Aquest film del veterà Manoel de Oliveira és una falsa continuació de "Belle de Jour", una de les obres mestres de Buñuel. Manoel de Oliveira ha volgut retre homenatge a Buñuel amb aquest film i, d’aquesta manera, Cine Club ret homenatge a aquest dos grans directors. <br />La projecció de la pel·lícula es completarà amb una conferència a càrrec de Carmen Gallego,  Catedràtica de Filosofia, traductora de llibres de cinema i psicologia i professora de filosofia a l’Institut Alt Penedès.  <br />El preu de l’entrada és de tres euros i els socis tenen accés gratuït. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: