Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Atorgats els ajuts a estudiants vilafranquins

El Ple de l’Organisme Autònom Local Torras i Bages ha atorgat un total de 28 ajuts amb uns imports que van dels 596 als 1.200 € per estudiant, en funció de la puntuació aconseguida. La dotació global atorgada arriba als 23.955 euros.

Creat per l’Ajuntament de Vilafranca amb l’objectiu d’ajudar l’alumnat universitari i de cicles formatius de grau superior de Vilafranca, l’Organisme Autònom Local Torras i Bages ha convocat, un any més, els ajuts econòmics per a estudiants que cursen estudis fora de la Vila per al curs 2008-2009.<br />
El termini per presentar la sol·licitud i la documentació es va acabar el dia 7 de novembre passat. Després d’estudiar totes les sol·licituds i de valorar-les, d’acord amb els barems que fixaven les bases de la convocatòria, el ple de l’organisme va aprovar l’atorgament d’aquests ajuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: