Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta tarda arriba el patge reials als Monjos

A les 6 de la tarda, al davant de l’ajuntament, començarà un espectacle d’humor anomenat “Neules i nadales” a càrrec de la companyia Micro Troupe, amb la col·laboració de Color de Ritme.

Tot seguit, arribarà el patge reial, que s’instal·larà davant mateix de l’ajuntament. Durant la seva estada, l’associació del Comerç del Foix endolcirà la vetllada als infants amb crispetes, en una carpa especialment habilitada per a l’ocasió.<br />I  a la Ràpita, aquesta tarda de 4 a 6, funciona el Parc Nadalenc amb activitats i jocs i tallers per als infants, a l’antiga escola Sant Domènec.<br />D’altra banda, a la Pista poliesportiva Municipal dels Monjos, funciona el<br />Parc Nadalenc Esportiu, de 5 de la tarda a 8 del vespre.<br />El Parc ofereix un circuit d’aventura amb pont tibetà petit i gran, pont via ferrata, pont de mico, tirolina i rocòdrom, futbol 3×3, tenis taula, voleï 3×3, bàsquet 3×3 i bàdminton.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: