Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampliació de la denúncia contra Tick Tack Ticket

Quim Fenoy, de Vilarock, presenta una ampliació de la denúncia contra l’empresa Tick tack ticket per l’afer de les entrades del concert de Bruce Springsteen.<br />

<br />Al juliol de l’any passat, la botiga Vilarock de Vilafranca es va veure implicada en la polèmica per les entrades duplicades del concert de Bruce Springsteen a Barcelona i al festival de Los Monegros. Vilarock va vendre entrades a diversos vilafranquins i penedesencs que estaven duplicades i, per tant, van tenir problemes per assistir al concert. El responsable de la botiga, Quim Fenoy, ja va remarcar en el seu moment que l’única responsabilitat requeia en Tick tack tiket, l’empresa que li va proporcionar les entrades. De fet, ell mateix es va trobar amb aquest problema quan va assistir al concert d’Springsteen de Madrid, un parell de dies abans que el de Barcelona. Quan va demanar explicacions a Tick Tack Tiquet, l’empresa el va culpar a ell i, fins i tot, va posar traves als compradors de les entrades del concert de Barcelona. Fenoy va contactar llavors amb el músic Elliot Murphy, amic personal d’Springsteen, per aconseguir que la gent amb les entrades comprades a Vilarock pogués entrar.<br /><br />Des de llavors, Fenoy s’ha vist involucrat en una situació molt complicada. L’empresa el va denunciar al·legant que les entrades duplicades només havien sortit de Vilarock. <br /><br />Va ser investigat fins que els Mossos d’Esquadra van descobrir que s’havien venut entrades duplicades a altres punts de venda. Llavors la denúncia contra Fenoy ja no tenia cap base i ell va decidir denunciar Tick Tack Ticket després d’haver parlat en diverses ocasions amb el director de l’empresa. El propietari de Vilarock ha presentat aquest mateix dilluns una ampliació de denúncia als jutjats de Vilafranca per falsa denúncia, engany a l’autoritat, danys i perjudicis i estafa a l’estat. El problema és que, des del mes d’octubre, Fenoy està rebent amenaces de tot tipus. Li han reclamat diners que no devia i, fins i tot, un individu se li va presentar a la botiga amenaçant-lo directament.<br /><br />La darrera amenaça, que ell vincula a l’afer amb Tick Tack Ticket, va ser encara més greu perquè el van acusar de robar una targeta de crèdit que va trobar a la botiga, tot i que ell mateix va trucar per advertir que algú se l’havia deixat allà. Arran d’aquests fets va estar detingut el dimecres de la setmana passada durant 24 hores.<br />Fenoy ha enregistrat totes les converses que ha mantingut amb el director de Tick tack ticket com a proves judicials i disposa de còpies de seguretat dels e-mails amb tots els pagaments que havia fet anteriorment a l’empresa. Ara només vol que s’acceleri el procés judicial contra Tick Tack Ticket i que es reobri la investigació del cas perquè diu tenir proves suficients com per descobrir un cas molt més complex del que s’imaginava al principi.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: