Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuntament i Kametta signen conveni pel Fastcurt

L’Ajuntament de Vilafranca, a través del seu Pla Estratègic de Promoció Juvenil, el Projecte Vila Jove 2006-2010, té per objectius promoure la participació activa dels joves i el desenvolupament d’iniciatives de caràcter juvenil, tot oferint a les associacions juvenils un sistema estable de suports econòmics.

En aquest context, dimecres se signava un conveni amb els responsables del Fastcurt, un projecte de promoció de la creativitat i l’experimentació amb l’ús de les noves tecnologies i les arts multimèdia, principalment entre la joventut vilafranquina. <br />Enguany el certamen arriba a la seva quarta edició carregada de novetats, fruit de l’impuls organitzatiu que els membres de Kametta hi han destinat de nou enguany, i amb un gran èxit de participació local i de ressò social.<br />El 23 de gener, a les 10 de la nit, Cal Bolet s’estrenarà com escenari del Fastcurt amb l’acte de lliurament dels premis i el passi dels treballs presentats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: