Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaben les visites guiades a l’exposició de Roger Velázquez amb èxit entre tot tipus de públic

Les visites guiades organitzades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca han resultat un èxit a l’exposició de fotografies de Roger Velázquez.

Recordem que l’igualadí presentava a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca 40 fotografies sota el títol “Sinèstesia”. Un recull d’imatges que investiguen a través de la llum, el color i les perspectives la figura del cos humà tot permetent que altres sentits, a més de la vista, intervinguin en la contemplació de l’obra.<br />A això estaven precisament destinades les visites guiades, conduïdes pel guia Joan Muñoz. La idea era que els participants veiessin més enllà de la fotografia.<br /><br />Muñoz ha estat el guia de les quatre visites guiades que s’han fet a l’exposició i ha constatat l’èxit de Sinestèsia. D’una banda, perquè ha vingut públic de totes les edats i, d’altra banda, perquè els visitants han captat el sentit de l’obra. De fet, les fotografies demanen la interpretació de l’espectador.<br /><br />Roger Velázquez és un reconegut fotògraf que, a Vilafranca, és especialment conegut per haver fet l’estampa de Sant Fèlix de l’any 2007.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: