Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada TDAH

L’Associació TDAH Penedès va organitzar una xerrada per parlar sobre l’evolució del trastorn, a pocs dies de la marató de TV3 sobre les malalties mentals

L’Associació a la comarca va organitzar una conferència per parlar sobre l’evolució al llarg de la vida del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat, el conegut TDAH, amb la intenció de sensibilitzar sobre aquest trastorn mental. El psiquiatra Francisco Moruno va ser l’encarregat de parlar sobre com es detecta aquesta malaltia i com evoluciona al llarg de la vida del pacient. Moruno, va comentar els símptomes que poden indicar un inici de TDAH.

Avui en dia, normalment la detecció es fa amb més celeritat, i amb una feina acurada pot acabar permetent fer una vida amb certa normalitat.

Recordem que amb motiu de la marató que el proper cap de setmana organitza TV3, i que enguany es dedica a les malalties mentals, l’Associació TDAH Penedès farà tallers per a infants dissabte a la tarda a la plaça Constitució de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: