Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca abans de les transformacions

Fins al 15 de gener es pot veure l’exposició multidisciplinar “Vilafranca abans de les transformacions urbanes i socials”, amb fotografies de Jordi Valls.<br />

<br />Es tracta d’una exposició de fotografies que es pot veure als comerços de Vilafranca en motiu del 25è aniversari de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès. Es titula “Vilafranca abans de les transformacions urbanes i socials” i consta d’una vuitantena de fotografies de Jordi Valls, qui va ser el fotògraf de la publicació “Tothom”. Les imatges mostren la Vilafranca de finals del franquisme, de la transició i dels primers anys de la democràcia. Per tant, permet fer memòria de la vida quotidiana de la vila durant aquestes èpoques. Està muntada per poder contemplar les fotografies, presentades en gran format als aparadors de les botigues i establiments, identificar-les amb el lloc on es troben en cada cas i fer les comparances entre el passat i el present.<br />76 establiments de Vilafranca hi participen i, per tant, les fotografies es poden veure a bona part dels comerços que hi ha al centre.<br /><br />A banda de les fotografies, s’ha preparat un audiovisual amb 250 imatges que permet veure l’evolució urbanística de les darreres dècades. <br />L’audiovisual s’està projectant al Consell Comarcal, a l’Arxiu, a la biblioteca Torras i Bages i a les oficines de Caixa de Pensions.<br />Aquesta curiosa exposició es podrà veure fins al 15 de gener.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: