Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un especialista en jocs guiarà una visita nocturna a Vinseum

El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya programa per aquest dissabte l’últim “Fer dissabtes al Museu” d’aquest any.

<br />La Xapeta i en Mallol conviden els infants i les seves famílies, a dos quarts de 8 del vespre, a visitar l’exposició estable del museu, però de nit.<br />Això comporta que tots els participants, grans i petits, hagin de dur una llanterna.<br />El guia d’aquesta peculiar visita serà l’especialista en jocs, Oriol Ripoll, que en una entrevista al magazín La Plaça ha explicat que planteja una mirada infantil i singular a la mostra.

La visita començarà de manera clàssica, amb un guia acollint els visitants i explicant-los que a través de les peces exposades s’endinsaran en el món de les cultures del vi, però en aquesta visita nocturna sorgiran imprevistos i personatges inesperats que ho capgiraran tot.<br />A més, Ripoll jugarà amb les sensacions que aporta la nocturnitat en els més petits.

Aquest darrer “Fer dissabtes al Museu” s’anomena Nocturn i tindrà lloc aquest dissabte, a dos quarts de 8 del vespre. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament, trucant o passant per Vinseum. L’activitat té un cost de 3 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: