Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Resposta de l’equip de govern a ERC

Més de 750 persones en atur es poden beneficiar del pla de xoc en polítiques d’ocupació del 2009, segons l’equip de govern.<br />

<br />L’equip de govern ha sortit al pas de declaracions del regidor d’ERC Josep Quelart en què qualificava d’“engany” el pla de xoc impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca en polítiques d’ocupació per als propers mesos. Lamenten aquests qualificatius del regidor republicà, ja que, segons diuen, aquest és coneixedor dels diversos programes de foment de l’ocupació que l’Ajuntament de Vilafranca està desenvolupant des de la Fassina. L’equip de govern li recorda que aquest pla de xoc es podrà executar gràcies a la modificació de pressupost que es va aprovar en el ple municipal del passat mes d’octubre sense cap vot en contra. La regidora d’Hisenda Maria Batet comentava que hi ha dades objectives i que l’increment, en un 50%, del pressupost dedicat a fomentar l’ocupació parla per sí sol.<br /><br />Batet també apuntava l’ampli ventall de programes de foment de l’ocupació que desenvolupa l’ajuntament de Vilafranca.<br />De cara al 2009, l’Ajuntament de Vilafranca ja té aprovats 4 programes més: la Casa d’Oficis “Entorn Penedès”, el Taller d’Ocupació “La ciutat de les Persones 2”, els Itineraris Personals d’Inserció IPI  i nous projectes de Plans d’Ocupació, i també es preveuen nous cursos del programa SEFED, el programa ILO QUID, més cursos de formació ocupacional i una nova edició del programa Treball als Barris, amb més de 250 persones beneficiàries en total. Això voldrà dir que, a finals del 2009, el nombre global de persones que hauran passat pels programes d’ocupació que l’Ajuntament promou mitjançant la Fassina, serà, com a mínim,  de més de més de 750 persones en atur. <br />Finalment, l’equip de govern demana a ERC que sigui coherent, ja que tots els programes en polítiques d’ocupació, en marxa o a punt de començar estan subvencionats i s’impulsen conjuntament amb un govern d’esquerres a la Generalitat de Catalunya on també participa ERC<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: