Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nadal a les llars d’infants

Les llars municipals d’infants de Vilafranca han celebrat el Nadal a la plaça de la Vila amb un pessebre conjunt, que ha acostat força famílies.

Diumenge al migdia la plaça de la Vila es va omplir d’infants que estan escolaritzats en alguna de les quatre llars d’infants municipals de Vilafranca, amb els seus pares i famílies, per participar a una jornada festiva de celebració del Nadal. <br />Els actes però eren oberts a tota la població.

I que millor que uns dies abans de celebrar Nadal, muntar aquesta activitat: la confecció d’un pessebre gegant en què van poder participar tant nens de 0 a 3 anys de la Vila com els seus pares i mares, que havien d’ajudar-los a fer possible que fos una realitat. <br />Aquest pessebre ja és el segon any que el munten des de les AMPES de les Llars Municipals d’Infants.

El pessebre està col·locat des d’aquest dilluns al Diverhivern de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: