Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el projecte del nou CAP

El nou ambulatori de Vilafranca reunirà, a més de dues àrees bàsiques noves, altres serveis com el de salut mental o el d’atenció a les drogodependències.<br />

<br />Aquest matí s’ha presentat al saló de plens de l’ajuntament de Vilafranca el projecte del nou Centre d’Atenció primària. La presentació ha anat a càrrec de l’adjunta a la Gerència per a l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Garraf del CATSALUT Mònica Almiñana, que ha destacat les dimensions del nou equipament i el fet que és completament necessari per a Vilafranca i per a la comarca. Recordem que el nou CAP de Vilafranca, que se situarà al Parc de Llevant, tindrà prop de 5.000 metres quadrats. L’edifici tindrà una forma similar a la de l’hospital, amb la major part de l’espai en planta baixa més un pis, i la part d’oficines amb quatre pisos. Es tracta de l’equipament d’aquestes característiques més gran que està en construcció a Catalunya.<br /><br />D’altra banda, cal destacar que l’ambulatori reunirà a les seves instal·lacions diversos serveis. No només s’hi trobaran les dues noves àrees bàsiques de salut, de Vilafranca i de comarca, sinó que també comptarà amb un servei de salut mental, el PADES, l’atenció a les drogodependències i la seu de l’Agència de Salut Pública. Tot això s’ha fet pensant en el creixement previst de la zona.<br /><br />La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca Teresa Terrades ha destacat de nou la necessitat d’aquest equipament i la importància de que es recullin tots aquests serveis que apuntava Almiñana. La regidora ha manifestat que es farà tot el possible perquè les obres s’iniciïn ràpidament. Està previst que les obres comencin aquest 2009 i que durin entre 18 i 24 mesos.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: