Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els recollits triomfen per cap d’any

La nit de cap d’any és també una nit per arreglar-se, vestir-se amb les millors gales i, si és possible, passar per la perruqueria.

Són moltes les persones que decideixen arreglar-se els cabells o fer un canvi de look durant les festes de Nadal però també molts passen per la perruqueria el mateix dia 31 a la tarda per lluir pentinat al sopar de cap d’any. A aquesta perruqueria del barri de Sant Julià tenen molta feina aquests darrers dies. I veuen que els recollits són els pentinats que més estan triomfant de cara a la nit del 31.<br /><br />Pels que no puguin passar per la perruqueria sempre queda l’opció de dedicar una estona més del compte als cabells, un punt clau per a gaudir d’una bona presència en una nit tan especial.<br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: