Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC valora la LEC en positiu

El PSC valora positivament el procés d’elaboració de la llei d’educació de Catalunya, basada en que cada centre encapçali el seu propi projecte.

El diputat del PSC al Parlament Daniel Font va ser ahir a Vilafranca per parlar sobre el projecte de Llei d’Educació de Catalunya a la seu dels socialistes vilafranquins. Font va explicar que el seu grup fa una valoració positiva del procés d’elaboració de la llei. En primer lloc perquè, per primera vegada, l’educació s’ha instal·lat en el debat públic i no ha deixat indiferent a ningú.

Segons el diputat, la llei d’Educació de Catalunya ha d’aportar nous instruments que permetin millorar la qualitat de l’ensenyament i, per tant també, els resultats acadèmics dels alumnes catalans. La legislació s’ha d’adaptar als canvis que viu la societat i donar resposta a les necessitats que es presenten a les aules. Per això, des del PSC consideren que un dels punts fonamentals de la llei és que cada centre encapçali el seu propi projecte educatiu segons les seves necessitats.

Daniel Font comentava, d’altra banda, que, després de 30 anys d’educació en democràcia, ara vivim un punt d’inflexió en què s’ha de fer balanç del passat i donar un nou impuls al sistema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: