Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla amb la Marató

Diumenge es faran diverses activitats de suport a la Marató de TV3 al Pla

 

Per una banda, el Casal de la Gent Gran celebrarà el seu dinar de pre-nadal i posteriorment es farà un bingo. La recaptació d’aquest bingo anirà destinada a La Marató.<br />A més, també dins els actes previs de Nadal, la companyia de teatre La Roda actuarà amb la seva obra ‘Pastorets cap a Betlem’, una representació moderna dels clàssics pastorets. L’actuació serà a les 2/4 de 6 de la tarda a la sala d’actes del poliesportiu. Es destinarà a La Marató tot el taquillatge de l’espectacle. Aquesta actuació forma part del conveni que el consistori té amb l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: