Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conveni entre Caixa Catalunya i Centre Vila

Centre Vila i Caixa Catalunya renoven el conveni de col·laboració per sisè any consecutiu en un moment especialment delicat a causa de la crisi.<br />

<br />L’Associació de Comerciants del Centre de Vilafranca, Centre Vila, i Caixa Catalunya han signat un any més un conveni de col·laboració per oferir avantatges econòmics a establiments i consumidors. <br />Fa sis anys que els botiguers i l’entitat d’estalvi treballen plegats i aquesta col·laboració ha reportat moltes satisfaccions per a les dues parts.<br />Per la seva part, la directora territorial de Caixa Catalunya Anna Olsina, apuntava que en un moment de crisi, la col·laboració és especialment interessant.<br />El conveni es va signar la setmana passada a l’oficina de Caixa Catalunya dels Quatre Cantons. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: