Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana intens a Sant Sadurní

Després de cinc dies d’exposicions, concerts, hores del conte, recitals i festes molt diverses, diumenge es va donar per finalitzada la Festa Major d’enguany que enguany s’havia estrenat amb l’exposició Brots de natura de Josepa Pérez.

<br />Més d’un centenar de sadurninencs es van acostar al Teatre de l’Ateneu per a gaudir de l’obra El Club dels Monòlegs, amb Dani Pérez, Joan Domínguez i Enric Company; que van presentar els seus monòlegs en un ambient informal i divertit. <br />El dia de Sant Sadurní per la tarda, els Diables Se m’n Refum i els Joves Se m’n Refum, acompanyats pels Dimoniots Hiachat de Santa Margalida (Mallorca), van protagonitzar el correfoc i van acabar a la plaça de l’Ajuntament, on van llegir els versots. <br />El diumenge pel matí, els carrers es van omplir de pintors que retrataven els racons més encantadors de la vila. Hi va haver un total de 55 inscrits en la dotzena edició del Concurs de Pintura Ràpida organitzat pel Centre d’Estudis Sadurninencs.  I la Coral de Sant Sadurní, amb la col·laboració del grup de teatre Festucs, va oferir la repetició de l’espectacle Mar i Cel, que ja havia estat interpretat per Fires i Festes, però que un cop més va omplir l’Ateneu de gom a gom i van fer que el públic assistent sortís molt satisfet.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: