Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba el III curs sobre la Unió Europea

Els Drets Humans centren la darrera sessió del tercer curs sobre la Unió Europea.<br />

<br />Els Drets humans en un espai de justícia, llibertat i seguretat era el títol de la darrera sessió del tercer curs sobre la Unió Europea organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca a través del servei de relacions internacionals i cooperació.<br />Andreu Olesti, catedràtic de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona, va parlar dels conceptes de llibertat i de seguretat en el marc europeu i amb aquesta sessió finalitzava el programa de la tercera edició del curs.<br />L’any 2006 es va emprendre la iniciativa d’organitzar un curs sobre Europa a Vilafranca dirigida a tota la població en general. La finalitat era facilitar l’accés, donar l’oportunitat de poder participar en jornades formatives i informatives sobre la Unió Europea a Vilafranca del Penedès. <br />Aquest any se celebra el 60è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Per aquest motiu, l’objectiu d’aquest curs no era tan sols el de proporcionar un coneixement de quines institucions europees vetllen pels Drets Humans, sinó també el d’informar i promoure el debat i la participació en temes tan actuals com la immigració, la ciutadania i la seguretat.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: