Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A la fresca. Especial Nadal, des del Diverhivern

El programa A la fresca. Especial Nadal de Ràdio Vilafranca s’emetrà en directe des del Diverhivern.<br />

<br />A partir del dilluns, l’espai de Ràdio Vilafranca A la fresca. Especial Nadal s’emetrà des de l’Escorxador en motiu de la celebració del Diverhivern. Jordi Teruel i Arantxa Fernández estan ultimant els detalls d’aquest programa especial que, sobretot, tindrà com a característica la participació dels nens i nenes que estan fent activitats al Diverhivern.<br /><br />A la fresca. Especial Nadal començarà a les 11 del matí, la mateixa hora en què comença el Diverhivern. I s’allargarà fins a la una del migdia. Per tant seran dues hores de diversió, concursos i participació dels oients. Per cert, que el Teru i l’Arantxa envien un agraïment molt especial als locutors de El que faltava, el programa que emet Ràdio Vilafranca de dotze a una del migdia i que, per Nadal, fa vacances.<br /><br />D’altra banda, aquest any no hi haurà A la fresca. Especial Nadal a Vilafranca Televisió. El motiu és que els responsables del programa han volgut centrar tots els esforços en aquesta iniciativa radiofònica per fidelitzar nous i joves oients.<br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: