Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Victòria agònica del Caixa Penedès Patí Vilafranca

<p class="MsoNormal"> 

<span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;" /><span style="font-size: small;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />Al darrer segon del partit davant el Coruña el Caixa Penedès-Patí Vilafranca va marcar el 2 a 1.

</span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">Tercera victoria dels vilafranquins davant l’equip gallec per 2 a 1, amb un darrer gol el darrer suspir del partit. Resultats de la setena jornada de la primera divisió nacional d’hoquei patins: <span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">Cerdanyola-Vendrell 1-3; </span></span></span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">Liceo-Vigo 4-2; </span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">Areces-Alcobendas<span style="mso-tab-count: 1;"> </span>2-5; T</span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">ordera-Girona 6-4; </span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">San Antonio-Oviedo 4-5; </span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">Oviedo Roller-Sant Feliu 2-5; </span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">CPP Vilafranca-Coruña 2-1; </span></span></span></span><span lang="ES-TRAD" style="mso-ansi-language: ES-TRAD;"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;">GEiEG-Raspeig 3-2.</span></span></span>
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: