Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UDC lliura el document del 24è Congrés a la PVP

Els diputats d’Unió Democràtica de Catalunya de Barcelona Comarques es reuneixen a Vilafranca en un acte de suport a la Vegueria.<br />

<br />Els diputats d’UDC de la circumscripció de Barcelona Comarques es van reunir dimarts a l’Escorxador de Vilafranca amb els representants de la Plataforma per una Vegueria Pròpia. El motiu de la trobada era lliurar als membres de la Plataforma el document aprovat al 24è Congrés del partit, celebrat a Sitges a mitjans d’octubre. Recordem que llavors un 98% dels compromissaris van votar a favor de la moció presentada des de l’Alt Penedès i el Garraf que demana la inclusió de la vegueria Penedès com a àmbit de planificació territorial de Catalunya. <br />La diputada Marta Llorens explicava d’aquesta manera la bona sensació que els queda als diputats del Penedès, el Garraf i l’Anoia quan el partit dóna suport a una idea en la qual creuen com és la Vegueria Penedès.<br /><br />Entre els assistents a la reunió hi havia els diputats Toni Castellà, Joan Recasens i Ramon Espadaler, així com la vicepresidenta d’Unió a l’Alt Penedès i regidora de l’ajuntament de Vilafranca Maria Josep Tuyà.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: