Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tots contra la violència masclista

Santa Margarida i els Monjos commemora el 25 de novembre amb la participació de tothom.<br />

<br />Una setantena de persones es van reunir dimarts davant de la biblioteca dels Monjos per participar a l’acte central de commemoració del 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere. Des de l’Ajuntament del municipi es va voler buscar la participació de tothom, des de gent jove fins a gent gran, i per això l’acte va servir per mostrar que tothom posa el seu granet de sorra per intentar eradicar la violència contra les dones.<br />Dos grups de teatre, un de gent jove i l’altre de gent gran, van amenitzar la vetllada. El primer amb una sèrie d’intervencions que volien conscienciar la població sobre el problema. I, l’altre, amb la lectura del manifest unitari contra la violència de gènere. També es va pintar un graffitti, elaborat pel grup del Tangram i, a la biblioteca, es podia visitar una exposició de murals fets pel taller de dependència i el taller de patchwork.<br />La regidora de benestar social Filo Martínez comentava que els actes que havien preparat busquen la sensibilització màxima de la població. Martínez destacava que cada cop hi ha més eines perquè les dones denunciïn quan pateixen maltractaments i això també es transmet a la resta de la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: