Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessions informatives del pressupost municipal

L’equip de govern iniciarà dilluns vinent un cicle de sessions informatives a tots els barris de Vilafranca per tal d’explicar les línies generals del pressupost municipal per a l’any vinent, així com per recollir les opinions i suggeriments del veïnat.

<br />Aquestes sessions informatives es fan coincidint amb la preparació del pressupost municipal per al 2009, per tal d’explicar com marcarà el context actual de crisi econòmica les finances municipals i les línies generals de l’acció de govern en els propers anys, tenint en compte els condicionants d’aquesta crisi. <br />La primeres sessió serà dilluns que ve al barri de l’Espirall, al local de la plaça del Doctor Bonet, i l’endemà, dimarts, al local de l’Associació de Veïns de Sant Julià, a la plaça de la Sardana. <br />Les sessions començaran a les 8 del vespre i comptaran amb la presència de l’alcalde de Vilafranca així com de diferents regidores de l’equip de govern, que al llarg de les properes setmanes visitaran tots els barris de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: