Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Seminari de Legislació Laboral a Sant Sadurní

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació organitza un Seminari de Legislació Laboral, dins del programa de Tallers per a empreses de recent creació.

 Les tres sessions del seminari tindran lloc els dies 9, 11 i 16 de desembre, de les 10 a les 2 del migdia. El ponent serà Ignacio Salarich, graduat social i postgrau d’actualització en jurisprudència laboral, a més de professor i soci fundador d’ISG Assessoria Laboral.<br />Les persones que assisteixin a les tres sessions obtindran un certificat d’IQS Fundemi i la Universitat Ramon Llull que acreditarà la formació realitzada. El projecte està cofinançat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona.<br />Aquells que estiguin interessats han de dirigir-se al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní o bé trucar al telèfon 93 8913320, de dilluns a divendres de  9 a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: