Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentat el Pla d’Igualtat de Sant Sadurní

Amb la presència de l’alcalde, la regidora d’Igualtat i una representant de la Diputació de Barcelona, dijous es va donar a conèixer a la ciutadania el Pla Municipal d’Igualtat que el consistori sadurninenc va aprovar per unanimitat en el ple d’octubre.

<br />La regidora d’Igualtat, Maria Rosell, es va mostrar il·lusionada per haver pogut fer realitat un Pla Municipal d’Igualtat que no es limita a temes de gènere. En aquest sentit, Laia Doltra de la Diputació va assegurar que el Pla de Sant Sadurní és molt innovador perquè aborda la igualtat d’una manera molt àmplia. “A més de la igualtat entre homes i dones, també aposta per la igualtat entre persones de diferents edats, cultures i procedències, així com la igualtat que mereixen les persones que tenen algun tipus de discapacitat” va destacar Doltra.<br />Entre les accions concretes que contempla el Pla hi ha un Acord Ciutadà contra la Violència vers les dones amb la finalitat d’aconseguir una tolerància zero, incentivar que els permisos per maternitat/paternitat i de cura de persones dependents siguin també demanats pels homes o la realització d’un estudi sobre les desigualtats existents entre dones i homes en les empreses de la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: