Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilars pels aparadors

Els Castellers de Vilafranca regalen pilars als guanyadors del concurs d’aparadors.<br />

<br />Per si no n’hi havia prou amb la dotació econòmica dels tres premis del concurs d’aparadors Vila Verda, els Castellers de Vilafranca van voler completar el seu agraïment als guanyadors regalant-los un pilar.<br />Els verds es van reunir primer a la Pastisseria Bertran, al carrer de la Cort, per fer un pilar davant de l’establiment guanyador del tercer premi del concurs.<br />El mateix van fer davant de La Botiga del Parquet, al carrer de Sant Joan. Aquest establiment va ser el guanyador del primer premi.<br />Finalment, els castellers es van dirigir a la botiga guanyadora del segon premi, L’Electra, al carrer Dos de Maig, per també obsequiar l’autora de l’aparador amb els seus pilars.<br />Recordem que el primer concurs d’aparadors Vila Verda va ser tot un èxit de participació i que, a més dels tres premis principals, hi van haver també 5 accèssits.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: