Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneix la imatge gràfica de les FSR’ 2009

Raimon Molinari i Anna Vidal guanyen amb la seva obra el concurs de cartells de les festes de Sant Raimon 2009.

<br />Les festes de Sant Raimon 2009 ja tenen imatge gràfica. Raimon Molinari i Anna Vidal han guanyat, amb la seva obra, el concurs de cartells convocat per la coordinadora de les festes d’hivern. En total, s’hi han presentat 21 obres que els coordinadors han trobat de molt bona qualitat. De fet, reconeixien que els va costar molt decidir quina seria definitivament la imatge gràfica de les festes.<br />L’obra guanyadora està feta com un graffiti i té com a lema la paraula “Raimoneja”. Raimon Molinari explicava que la coautora del cartell, Anna Vidal, va tenir la idea després de veure unes pintades al barri del Raval de Barcelona.

<br />Els guanyadors s’han emportat també 180 euros. La resta de finalistes van ser Maite Suárez, que va obtenir el 3r premi i 75 euros i David Locatelli, amb el segon premi i una dotació econòmica de 100 euros. A més, la imatge del segon premi serà la que aparegui a les plaques de cava de les festes d’aquest any.<br />La presentació de la imatge gràfica de les festes de Sant Raimon 2009 també va servir per presentar alguns dels actes més destacats que la coordinadora té ja previstos. En primer lloc, el Fastcurt, el concurs de curtmetratges organitzat per Kametta canvia d’ubicació i es farà al Teatre Cal Bolet.<br />D’altra banda, la coordinadora vol aprofitar el nou espai de l’Auditori municipal i ha organitzat, conjuntament amb Jazz Club Vilafranca, un concert de jazz pel diumenge 11 de gener amb Manel Camp i Llibert Fortuny i el trio de Guitarres de Xavi Díaz.

<br />Finalment, el dia 10 de gener, Cal Bolet acollirà un altre dels actes més destacats de les festes: el 21è concert de la Salseta del Poble Sec que cada any organitza l’Agrupació de Raimons.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: